Het is weer eens zo’n nacht…

Nee, dit is geen screenshot van de serie 24.. Dit is weer eens een van de weinige keren dat ik er s’ochtends echt op tijd uit moet en natuurlijk kan ik weer eens niet slapen… Ik lig weer een beetje doelloos naar het plafond te staren terwijl de stroom van ideeen en dingen die ik nog moet doen maar niet wil stoppen.. Om het nog erger te maken ligt er op anderhalve meter afstand een kat te snurken welke na een por vijf minuten stiller is en dan weer verder gaat met de kettingzaag… Om zes uur gaat wekker nummer een van de vijf beginnen met een hoop herrie te maken welke ik zeker niet bewust ga uitzetten. Tja ik ben dan ook niet echt een ‘ochtendmens’ in deze tijdzone, ik pas beter in de GMT+10 tot 12..
Mischien moet ik toch maar eens op zoek naar: – iemand met een hamer.. – iemand die de schapen de dam over jaagt zodat ik ze kan gaan tellen… – iemand die zulke verhalen verteld dat je er meteen slaap van krijgt (nee niet letterlijk natuurlijk, is een grapje!)…. – iemand die me de hele dag bezig houd zodat ik uitgeput naar bed ga…
mocht er iemand nog ideeen hebben dan zijn ze altijd welkom. De volgende waren geen succes: – warme melk, kan mijn maag niet tegen zonder een flinke bodem waardoor ik weer niet kan slapen omdat ik gegeten heb. – een warm bad, val gegarandeerd in slaap maar als het water koud is en ik wakker wordt kkkkkkan iiiik nnnniet meer slapen door de kou… – een blokje lopen, hier wordt ik veel te alert van in het o zo veilige spijkenisse met al die mensen die er op dit tijdstip nog op straat rondhangen.. (en het giet op dit ogenblik).
Dus had ik zoiets van ach laat ik eens een stukje op mijn blog gooien wie weet dat ik mezelf in slaap schrijf (lees verveel).. Blijkbaar is dit niet gelukt dus kom maar op met die goede ideeen..
ja en die regel over iemand die verhalen verteld waarbij ik acuut slaap krijg is echt een grapje hoor!
Robin
ps, ik zit dit op een mobiele telefoon te tikken dus dit moet minimaal 50 spelfouten bevatten of anders niet volgens het rode/witte/groene/paarse/gele of elke andere kleur boekje zijn….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *