De kerstdagen door in 2008

Eerste kerstdag,

Vannacht nog wat werkzaamheden uitgevoerd aan wat servers, het was lekker rustig op internet af en toe een verdwaalde die na 04:00 probeerde zijn mail te bekijken via de webmail.

Rond 05:45 maar eens naar bed gegaan anders bleef er niet veel over van de eerste kerstdag..
Op een of andere manier is de kerst niet meer zo bijzonder als vroeger.
Ik ben net rond 14:15 maar eens uit bed gekomen, hoofdzakelijk om de kat maar eens wat te eten te geven omdat ze de hele tijd bovenop me wil liggen, blijkbaar is dat de manier als je eten wilt hebben om het te krijgen.

Daarna heb ik wat kaasbolletjes, van die afbakbroodjes geprobeerd te verbranden in de hete lucht oven. Ik was even vergeten dat dat iets harder gaat dan een normale oven en aangezien ik geen zin had om te wachten tot dat ding op temperatuur was had ik ze er al iets eerder in gedaan. Om dit te compenseren had ik de tijd nog met twee minuten verlengd..
Bij het uit de oven halen van de broodjes vond de kat het nodig om nog even over haar nek te gaan, dit door de hele woonkamer, steeds een stukje lopen en dan weer opnieuw..

Op dit ogenblik zit ik me af te vragen of ik even naar de zaak zal gaan of thuis achter de laptop zal blijven zitten. Aangezien mijn kerst eten uit een magnetron maaltijd van de Appie bestaat ben ik niet echt locatie gebonden wat daar aangaat, alleen wil ik om 6pm Docter Who zien op de BBC en die kan ik niet ontvangen op de zaak..

(Ik zal dit vandaag nog even verder updaten als er meer gebeurd)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *