Beste inbreker….

Beste inbreker,

Laat ik beginnen met sorry voor het ongedierte wat u net tegemoet is gekomen tijdens het betreden van mijn huisje, zoals gewoonlijk ben ik weer eens vergeten een volle vuilniszak weg te gooien en dat was een beetje dom van mij…
Zoals u misschien ondertussen in de eerste blik is opgevallen valt er hier niet veel te halen, de tv in de woonkamer is minimaal 13 jaar oud en ondersteund geen breedbeeld en het is maar de vraag hoe lang deze het nog vol gaat houden.
In de slaapkamer hangt dan wel een plasmascherm van 42″ maar kijk uit want dit betreft een oud degelijk model en weegt een kleine 48 kilo en die til je er waarschijnlijk niet even alleen af..

In de andere kamer treft u vier computers aan, twee hiervan zijn minimaal ouder dan de tv in de woonkamer, de andere twee zijn pentium 3’s en wegen samen waarschijnlijk meer dan de tv in de slaapkamer.

Daarnaast is er met uw komst ook niet echt rekening gehouden, het toilet is een zooitje en alles in de ijskast is minimaal twee jaar over de datum.. ( de kiwi’s in de fruitla zijn minimaal uit 2007 )

Al met al geen goede dag voor uw boterham, maar als u een briefje achterlaat met uw adresgegevens en een telefoonnummer dan zal ik er persoonlijk voor zorgen dat u voorlopig gratis drie maaltijden per dag krijgt inclusief een gezellige omgeving waar u de hele dag werkwijze en andere tips kunt uitwisselen met personen met dezelfde interesse..

Robin…

Ps, met het geld van de verzekering zou het de volgende keer beter moeten zijn..

(geschreven op de nachtboot naar Hull rond 04:30)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *